Cursuri

Activitatea didactică este suspendată pe o perioadă nedeterminată!

Cursurile noastre se adresează în special persoanelor ce nu dispun de resurse de timp sau financiare și doresc să învețe nu doar noțiunile de bază pentru a putea profesa.

Durata cursurilor este de doar o săptămână; nu trebuie să vă faceți timp câteva luni pentru a le finaliza. Participând la acest curs nu doar că veți dobândi cunoștințele de care aveți nevoie, ci puteți considera că ați participat și la formarea unei pesoane neangajate, întrucât la fiecare 4 cursanți un șomer va putea participa în mod gratuit.

Wordpress

WordPress kickstart; de la simpla utilizare la dezvoltare de teme și extensii

Marketing

marketing și online marketing, tehnici, utilitare, abordare

Web Devel

cum funcționează un browser, ce este un server, cum putem începe cu propriile pagini, care sunt pașii pentru a dezvolta aplicații complexe

WordPress

în cadrul acestui curs veți învăța ce este WordPress-ul, cum să rulați o instanță pe laptopul dumneavoastră, veți asimila noțiuni de online marketing și multe altele.

Marketing

veți învăța ce este marketingul, diferența dintre online marketing și cel clasic. Cui ne adresăm și metodele de abordare. Cum să aflăm dacă produsul este unul vandabil sau nu. Cu cine să lucrăm și cu cine nu. În ce perioade să investim, ce greșeli am putea face și de ce trebuie să le ocolim.

Web development

este un curs introductiv și vă va ajuta să înțelegeți mai bine ce se întâmplă în momentul în care deschidem un browser. La final veți ști ce este de fapt un browser web, ce este un server web, ce este un domeniu și de ce avem nevoie de DNS și de hosting pentru a-l folosi.

Servere/Rețelistică

Ce este un server? Ce este un cablu de rețea? Arhitectură? Protocoale?  Veți afla de toate la acest curs.

Secretariat

un curs în cadrul căruia veți învăța chestii

Comunicare la birou

vei învăța cum să comunici în mod eficient, cum să eviți și să rezolvi conflictele, cum să răspunzi la telefon. Vei fi pregătit să lucrezi într-un mediu plăcut.

Servere/Rețelistică

veți dobândi cunoștințe ce țin de arhitectura rețelelor, protocoale de securitate, tipuri de servere, securitatea din punct de vedere software, cât și hardware, medii de stocare în rețea, cum se face corect un backup și nu numai.

Secretariat

acest curs va ajuta persoanele din domeniul secretariatului să lucreze eficient. Astfel, vor învăța diverse lucruri, cum ar fi abilități de comunicare, organizarea documentelor în mod eficient (atât fizic cât și electronic), folosirea apliațiilor tip „office”, noțiuni de bază de contabilitate cât și de resurse umane.

Comunicare la birou

vom prezenta un set de bune practici la un standard internațional aplicabil nu doar în domeniul IT, conținând o descriere detaliată a proceselor implicate în mediul social din cadrul unei companii. Vor fi prezentate metode de evitare și rezolvare a conflictelor și veți învăța cum să înțelegeți situațiile și cum să găsiți un echilibru în triunghiul client-angajat-angajator.